Registrera dig för Kick-off Sweship Energy nätverk

Välj gärna en unik, personlig adress.

Vertikala flikar

tis, 23 feb 2016 - 10:00 till 13:00
Plats: 
Göteborg
Organisatör: 
Sweship Energy

Kick-off Sweship Energy nätverk

Inbjudan till deltagande i nätverk för energieffektiv fartygsdrift

Vi har sedan flera år inom föreningen diskuterat att etablera ett nätverkssamarbete mellan de rederier som aktivt arbetar med energieffektivitet. Nu har vi lyckats få finansiering från Energimyndigheten för att stödja ett sådant samarbete så nu är det dags att komma igång!

Vi inbjuder intresserade medlemsföretag att bli medlemmar i nätverket. Syftet med nätverket är att utbyta erfarenheter och driva gemensamma projekt för energieffektiv fartygsdrift. Genom delat vetande skall vi snabbare och mer effektivt kunna implementera olika åtgärder för att spara bunker och reducera utsläpp än om vi var och en jobbade för sig.

För att delta i nätverket måste man redan idag aktivt arbeta med energibesparingsåtgärder, vara beredd att dela med sig av egna erfarenheter och kunna sätta av tid för nätverkssamarbetet.

Nätverkets verksamhet styrs helt av deltagande rederier, varje rederi utser en kontaktperson som deltar i nätverksträffarna. Nätverket kommer att stödjas av en projektkoordinator. Vidare kommer Hannes Johnsson, som snart tar sin doktorsexamen på Chalmers, att vara forskningskoordinator.

För er som är intresserade, vill veta mera och inte minst vill påverka hur nätverkssamarbetet skall gå till, välkomna till

KICK-OFF MÖTE

23 februari

10:00 till 13:00

Göteborg

 

Vi återkommer med agenda och lokal. Vänligen anmäl ert intresse till info [at] sweshipenergy.se

Välkomna!

 

Harry Robertsson                                                                                   Carl Carlsson

Want to know more?

Bengt-Olof Petersen

Ordförande
+46730798212
bengt-olof.petersen [at] pointhigh.se